Massage i Stenungsund, Kärna & Älvängen Laserterapi & Hälsorådgivning i Kungälv

Massage

Jag erbjuder avslappningsmassage, djupgående massage, triggerpunktsbehandling, terapeutisk behandling, koppmassage och koppbehandling. Från och med november 2019 erbjuder jag även laserterapi till dig i Kungälv, Stenungsund och Älvängen med omnejd. Massageterapi förebygger och behandlar muskelspänning, stelhet och ömhet. Dessutom så ökar det rörligheten och ger även mental avslappning samt minskar effekten av stress. 

Företagsmassage (även kallad kontorsmassage) är en lönsam investering i personalens välbefinnande som faktiskt är en avdragsgill kostnad för arbetsgivaren. Massage behandlar och förebygger muskelspänningar och sänker blodtryck och stressnivå.
Det är bevisat att massage på arbetet ger friskare och mer tillfreds personal, vilket minskar sjukskrivningarna. Jag erbjuder massage till företag som befinner sig i närheten av Kungälv, Stenungsund eller Älvängen.

Hälsorådgivning

På Fyrklövern Hälsa & Massage kan du i bland annat Kungälv få vägledning och coachning för bättre hälso- och kostvanor. Är du rädd att du måste lägga om hela livet för att förbättra hälsan? Faktum är att många kan förbättra sin hälsostatus avsevärt, bara med några små förändringar. Tag chansen att må bättre längre! Om du är intresserad av hälsorådgivning och bor i Kungälv eller dess omnejd, så har du kommit till rätt företag.

Laserterapi

Laserterapi är en behandling där man med hjälp av ljusvågor stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Det är en behandling utan nålar, därför passar den perfekt för även dig som är rädd för just nålar. En fördel med den här typen av behandling är att den även fungerar vid akuta skador och inflammationer. Befinner du dig i eller i närheten av Kungälv och är intresserad av laserterapi är du varmt välkommen till mig.

Behöver ni min hjälp?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0707-65 61 27

info@fyrklovernhalsa.se

Gymnasiegatan 2, 442 48 Kungälv